2ο ΠΑΖΑΡΙ 12,13,14 Οκτωβρίου 2012

αναρτήθηκε στις 1 Ιαν 2013, 12:45 π.μ. από το χρήστη Μυρσίνη Σκιαδέλλη   [ ενημερώθηκε 2 Ιαν 2013, 8:53 π.μ.από Sitisi Kallonis ]
Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος το 2ο παζάρι του Οκτωβρίου για την ενίσχυση του ταμείου του ΣιτίΖω
Οι Σύλλογοι Εθελοντική Ομάδα Δράσης, ΕΘΟΚ, Ευποιΐα, Μ.Κ.Ο. Αγκαλιά, Σύλλογος Μικρασιατών Καλλονής, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αρίσβης,Ενοριακός Σύλλογος Δαφίων, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παρακοίλων Πολιτιστικός Σύλλογος Σκάλας Καλλονής «Η Αγία Άννα», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κών και Δίδων Σκαλοχωρίου «Η Σαπφώ»και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλιας «Η Ανάπτυξη» οργάνωσαν και βοήθησαν να μαζευτούν αλλά και να διατεθούν οι προσφορές των φίλων και χορηγών του ΣιτίΖω. Λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου και με τη βοήθεια των εθελοντριών το ΠΑΖΑΡΙ παρατάθηκε ολόκληρο τον Οκτώβριο.
Με τη λήξη ο Σύλλογος έστειλε το κάτωθι ευχαριστήριο:
"Το ΔΣ του συλλόγου «ΣιτίΖω» ευχαριστεί όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στο ΠΑΖΑΡΙ που έγινε στην Καλλονή τον Οκτώβριο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Καλλονής, αλλά και σε όλους τους χορηγούς και φίλους του ΣιτίΖω που πρόσφεραν αλλά και αγόρασαν αντικείμενα, τρόφιμα και ρούχα από το ΠΑΖΑΡΙ που έγινε για την ενίσχυση του ταμείου της Σίτισης των Ηλικιωμένων."