Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2011

αναρτήθηκε στις 13 Ιαν 2011, 5:23 π.μ. από το χρήστη Vanessa Skiadelli   [ ενημερώθηκε 20 Ιαν 2011, 3:36 π.μ.από Sitisi Kallonis ]

Στις 9 Ιανουαρίου 2011, ο Σύλλογος μας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Κουτσαμπάσης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας,  ο ιερέας της Καλλονής Παναγιώτης Ιωακείμ και ο Διάκονος, οι οποίοι ευλόγησαν την πίτα.
Επίσης, παρέστη ο νέος αντιδήμαρχος Καλλονής, κος Ευάγγελος Γιαβάσης.
Παρέστησαν ακόμη, ο διευθυντής του Δημ Σχολ. Καλλονής, ο πρόεδρος του ΕΘΟΚ, η πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου ΕΥΠΟΙΪΑ, η πρόεδρος και το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλ.Φίλιας «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», το ΔΣ του συλλόγου Μικρασιατών Καλλονής, το ΔΣ του Ενοριακού Συλ. Δαφίων.
Μετά τους Χαιρετισμούς, το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλογου μας η οποία πρώτα ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου για το 2011 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του Μεγάλου Βασιλείου και στο έθιμο του ποδαρικού.
Στη συνέχεια κληρώθηκαν, αντί για το φλουρί, τέσσερα κοσμήματα, προσφορά των χρυσοχόων Χρήστου Βασιλείου και Πέτρου Πολίτη.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.