Η Εστία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής ιδρύθηκε στην Καλλονή της Λέσβου το Φεβρουάριο του 2009. Eίναι ένας φορέας κοινωνικής δράσης, αυτοσυντηρούμενος οικονομικά, που λειτουργεί με τη μορφή μη κερδοσκοπικού συλλόγου και στηρίζεται σε έναν ευρύ κύκλο συνεργατών και εθελοντών, μελών και φίλων.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η καθημερινή σίτιση ανήμπορων συμπολιτών μας. 

Επιπλέον, ο Σύλλογος στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των μελών της τοπικής κοινωνίας, σε θέματα  αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το έργο που άρχισε μια εθελοντική ομάδα 50 περίπου ατόμων στις αρχές του 2003, και στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια αποκλειστικά στις  προσφορές  των συμπολιτών μας που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της ύπαρξής του.

Αν θέλετε να προσφέρετε στο συλλογο μας, ακολουθήστε το σύνδεσμο Δωρεές για περισσότερες πληροφορίες.

Νέα και Εκδηλώσεις

  • Αγώνας βόλευ γυναικών Στις 4 Νοεμβριου εγινε Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγώνας βόλευ γυναικών από την ομάδα Καλλονή της Αθλητικης Ενωσης Λεσβου και της ομάδας του Παπάδου Γέρας
    Αναρτήθηκε στις 23 Ιαν 2019, 3:00 π.μ. από το χρήστη Sitisi Kallonis
  • Προσφορά τροφίμων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Από τα κοινωνικά προγράμματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, παραλάβαμε Τον Οκτώβριο του 2018  αρκετά τρόφιμα για τις ανάγκες του ΣιτιΖω.Ήταν αυτά ακριβώς που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε την προσπάθεια ...
    Αναρτήθηκε στις 19 Ιαν 2019, 11:38 π.μ. από το χρήστη Μυρσίνη Σκιαδέλλη
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 2 από 100. Προβολή περισσότερων »