Η Εστία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής ιδρύθηκε στην Καλλονή της Λέσβου το Φεβρουάριο του 2009. Eίναι ένας φορέας κοινωνικής δράσης, αυτοσυντηρούμενος οικονομικά, που λειτουργεί με τη μορφή μη κερδοσκοπικού συλλόγου και στηρίζεται σε έναν ευρύ κύκλο συνεργατών και εθελοντών, μελών και φίλων.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η καθημερινή σίτιση ανήμπορων συμπολιτών μας. 

Επιπλέον, ο Σύλλογος στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των μελών της τοπικής κοινωνίας, σε θέματα  αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το έργο που άρχισε μια εθελοντική ομάδα 50 περίπου ατόμων στις αρχές του 2003, και στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια αποκλειστικά στις  προσφορές  των συμπολιτών μας που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της ύπαρξής του.

Αν θέλετε να προσφέρετε στο συλλογο μας, ακολουθήστε το σύνδεσμο Δωρεές για περισσότερες πληροφορίες.

Νέα και Εκδηλώσεις

  • Το Ψωμί του ΣιτίΖω Σήμερα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φούρνους Κιντάκα και Πεντάρη στην Καλλονή οι οποίοι εφοδιάζουν ανελλιπώς το σύλλογο μας με όσο ψωμί χρειαζόμαστε. Από το 2003, όταν δειλά ...
    Αναρτήθηκε στις 20 Ιαν 2020, 10:40 π.μ. από το χρήστη Μυρσίνη Σκιαδέλλη
  • ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» Μυτιλήνη Σμύρνης 5 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΣιτίΖω εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», υποκατάστημα Μυτιλήνης, Σμύρνης 5, που μας προσφέρει, εδώ και αρκετά χρόνια ...
    Αναρτήθηκε στις 20 Ιαν 2020, 10:37 π.μ. από το χρήστη Μυρσίνη Σκιαδέλλη
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 2 από 128. Προβολή περισσότερων »