Υποστηρικτές

Δήμος Δυτικής Λέσβου

Ο Δήμος Καλλονής είχε παραχωρήσει από το 2003 το χώρο της κουζίνας στο παλαιό Δημαρχείο, στην πλατεία Καλλονής, και συνεχίζει να τον παραχωρεί και ο Δήμος Δυτικής Λέσβου.

Αρτοποιία Κιντάκα και Πεντάρη

Τα αρτοποιία Κιντάκα και Πεντάρη στην Καλλονή οι οποίοι εφοδιάζουν ανελλιπώς το Σύλλογό μας με όσο ψωμί χρειαζόμαστε. Από το 2003, όταν δειλά δειλά ο Σύλλογός μας άρχισε τη σίτιση των αδύναμων συγχωριανών μας, δεν χρειάστηκε ποτέ να αγοράσουμε ψωμί χάρη στη δική τους γενναιοδωρία.

ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και Μπορούμε

Το ΣιτιΖω, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι ο μοναδικός τοπικός Κοινωνικός Φορέας που υποστηρίζουν οι εταιρείες ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. υποκατάστημα Μυτιλήνης, Σμύρνης 5, και μας προσφέρουν τρόφιμα για τις ανάγκες μας και για διανομή σε οικογένειες.

Το ΣιτίΖω συνεργάζεται με τον Διευθυντή και τους οδηγούς των ΚΤΕΛ Λέσβου, που μεταφέρουν δωρεάν τα τρόφιμα της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, από τη Μυτιλήνη στην Καλλονή.

Η συνεργασία με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ έγινε με τη μεσολάβηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μπορούμε, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολυετή στήριξή του.

Όλοι μαζί μπορούμε

Το ΣιτίΖω, είναι ο μοναδικός τοπικός κοινωνικός φορέας που υποστηρίζει με τρόφιμα το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για βοήθεια και μας στέλνουν δύο φορές τουλάχιστον το χρόνο τρόφιμα τα οποία παραλαμβάνουμε από τοπικά σούπερ μάρκετ.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΕΣΒΟΥ

Από τα μέσα του 2020 μέχρι σήμερα μεγάλος χορηγός μας σε τρόφιμα είναι η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΕΣΒΟΥ με εκπρόσωπό της τον κύριο Μιχάλη Αιβαλιώτη.

Μασούτης Καλλονής

Σε καθημερινή σχεδόν βάση,το Σούπερ Μάρκετ "Μασούτης Καλλονής" παραδίδει τα έτοιμα φαγητά και τα ψημένα κοτόπουλα που περισσεύουν κάθε βράδυ, στους ανθρώπους του Σιτίζω, για να μοιραστούν σε μοναχικούς ανθρώπους και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.